VELKOMMEN TIL

HAMMEL

Hos din frisør i Hammel tilbyder vi alt inden for klipning, farvning og permanent. Vi er kreative, og har specialiseret os for modeklip- og frisurer, farvning, permanent, opsætning, brudefrisering og naturligvis også tilretning og farve af både bryn og vipper.
Vi har dig og dine behov i centrum, og vi sætter en ære i at gøre dit besøg hos os til en oplevelse. Vi vil gerne være med til at inspirere dig og give dig en kompetent og professionel vejledning. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, da vi mener, at det skaber det bedste resultat.
Alle medarbejdere hos PARK By Hair Trends er kompetente, og har med deres 4-årige uddannelse et godt grundlag for at kunne give vores kunder den bedste rådgivning. Vi giver gode råd, og vejleder både i forbindelse med vores store udvalg af produkter inden for styling og pleje, men også når det kommer til håropsætning, farve og klipning.

Vi forhandler professionelle produkter i høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Det er nemlig vigtigt for os, at vi lever op til dine krav og forventninger omkring hårpleje. Alle vores produkter sikrer dig den optimale pleje til dit hår, som du hurtigt vil bemærke.

 

TEAM

 

 

 

METTE
INDEHAVER

 

 

 

 

 

 

CARINA
STYLIST

 

 

 

 

 

 

TINA
STYLIST

 

 

 

 

 

 

CHRISTINA
ELEV

 

 

 

 

 

 

MIA
ELEV

 

 

 

 

 

 

LOUISE
STYLIST

 

 

 

 

 

 

PERNILLE
STYLIST

Åbningstider
mandag       8.30 - 17.00
tirsdag           8.30 - 17.00
onsdag         8.30 - 17.00
torsdag         8.30 - 17.00
fredag           8.30 - 17.00
lørdag           7.30 - 12.00
søndag         Lukket

 

PARK By Hair Trends
Østergade 4
8450 Hammel
TLF: 86 96 14 01