VELKOMMEN TIL

THISTED

Vi fokuserer på ekstraordinær service og kundebehandling, samtidig med at vi bestræber os på at yde kvalitet og kreativitet på højeste niveau.

Vi betjener vore kunder med godt humør, humor og smil på læben. Vi sætter fokus på dig og din personlighed så du får en frisure der passer til din stil....Vi er med på de nyeste kurser og lægger stor vægt på at være med i udviklingen.

Vi passer på miljøet, vi har naturprodukter som salgsvarer og til salon brug.

icon-calendar Book nu 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
HANNE
INDEHAVER
JANNI
STYLIST
CONNIE
STYLIST
MIA
STYLIST
NICOLINE
ELEV
PARK By hanne lykke

Vi er med på de nyeste kurser og lægger stor vægt på at være med i udviklingen.

Vi passer på miljøet, vi har naturprodukter som salgsvarer og til salon brug

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

8.30 - 17.00

8.30 - 17.00

Lukket

8.30 - 18.00

Fredag

Lørdag

Søndag

8.30 - 17.00

8.00 - 12.30

Lukket

Adresse

Storegade 18

7700 Thisted

TEL: 97 92 38 00

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp til et produkt, kan du kontakte os.