VELKOMMEN TIL

TINGSTED

Jeg bringer dine håridéer til live med min ekspertise og kreative flair. Uanset om du ønsker en trendy klipning, farvning eller styling, tilpasser jeg det til dine ønsker, din livsstil og din hverdag.

icon-calendar Book nu Group Priser 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
KIRA
INDEHAVER
PARK By Kira Skov

Træd ind i mit moderne univers og oplev en afslappende atmosfære, der er designet til at give dig en helhedsoplevelse. De behagelige lyse faciliteter og personlige service sørger for at du får en god oplevelse hos mig.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Efter aftale

Efter aftale

Efter aftale

Efter aftale

Fredag

Lørdag

Søndag

Efter aftale

Efter aftale

Lukket

Adresse

Trættevejen 22

4800 Nykøbing F.

TEL: 60 17 19 96