BLIV PARTNER

Bag om fremtidens frisørkoncept

På få år er PARK Styling gået fra idé til et hurtigt voksende frisørkoncept, hvis succes hviler på en kombination af bæredygtighed, høj faglighed og høj lønsomhed – ude hos de ambitiøse frisørsaloner, der vælger at være en del af PARK-fællesskabet. PARK Styling giver salonerne produktsalget tilbage via en unik produktserie, egen webshop, sikrer løbende efteruddannelse og sparring samt tilbyder marketingmateriale og udsmykning – for blot at nævne nogle af de mange fordele. Men måske vigtigst af alt får den selvstændige frisørmester mere tid i hverdagen til at fokusere på kundeoplevelser, ledelse og udvikling af forretningen.

Flere end 60 saloner

Den 1. september 2018 åbner den første PARK Styling salon. Den danner i dag skole for designet af de andre saloner og vinder i 2019 ”Nordic Salon Design of the Year” og er i 2020 nomineret til Danish Beauty Award. PARK er nu etableret i flere end 60 danske byer og flere er på vej, fordi alle danske byer fortjener en stor flot PARK.

Er du interesseret i at høre mere om PARK Styling og muligheden for partnerskab, er du meget velkommen til at ringe til Palle Freese 2835 8026 eller René Piper Laursen 2011 5844.