Bag om fremtidens frisørkoncept
På få år er PARK Styling gået fra idé til et hurtigt voksende frisørkoncept, hvis succes hviler på en kombination af bæredygtighed, høj faglighed og høj lønsomhed – ude hos de ambitiøse frisørsaloner, der vælger at være en del af PARK-fællesskabet. PARK Styling giver salonerne produktsalget tilbage via en unik produktserie, egen webshop, sikrer løbende efteruddannelse og sparring samt tilbyder marketingmateriale og udsmykning – for blot at nævne nogle af de mange fordele. Men måske vigtigst af alt får den selvstændige frisørmester mere tid i hverdagen til at fokusere på kundeoplevelser, ledelse og udvikling af forretningen.

Flere end 73 fantastiske PARK saloner

Den 1. september 2018 åbner den første PARK Styling salon. Den danner i dag skole for designet af de andre saloner og vinder i 2019 ”Nordic Salon Design of the Year”, hvor både Sverige, Norge og Finland også deltog og var nomineret med frisørsaloner. Vi er stolte over det inventar og flotte muligheder vi kan tilbyde alle PARK saloner. 

I 2020 og 2021 var PARK nomineret til Danish Beauty Award med de naturlige PARK produkter og Årets frisørsalon i Kolding (PARK Styling) og København (PARK By Buch). 

PARK er nu etableret i flere end 73 danske byer og flere er på vej, fordi alle danske byer fortjener en stor flot PARK.
Er du interesseret i at høre mere om PARK Styling og muligheden for partnerskab, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til Palle Freese (pf@parkstyling.com) 28 35 80 26 og René Piper Laursen (rpl@parkstyling.com) 20 11 58 44

Ellers er du også meget velkommen til at sende en mail til info@parkstyling.dk