OM PARK

PARK Styling vil være den mode- og kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg samt branchens mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse frisører!

Vores fælles passion er hår og hårpleje med fokus på de internationale hårtrends, bæredygtighed og produkter med naturligt indhold.

PARK har et sundt, professionelt og inspirerende fællesskab blandt alle saloners medarbejdere og indehavere. Kontinuerlige kurser, under eget internationalt akademi, sikrer højeste faglighed, fremtidig udvikling og konkurrencedygtighed.

PARK Styling er Nordens hurtigst voksende frisørkæde med egne eksklusive kvalitetsprodukter som er gennemtestet og godkendt af frisørerne selv.
PARK findes nu i mere end 45 danske byer og flere er på vej såvel i Danmark som i Norge. Hold dig derfor opdateret på vores hjemmeside, sociale – og lokale medier. 

PARK har etableret sit eget brand og univers, som man kender det fra de bedste i mode- og franchiseindustrien.

PARK har samlet et stærkt team med de bedste kompetencer inden for marketing, Sociale medier, online, kunde- og abonnementsklubber, IT, økonomistyring, franchise- og konceptudvikling i tillæg til de internationale kompetencer fra frisørbranchen.

I marts måned 2018 etableres selskabet Park Concept A/S, som fra starten får tilført en solid egenkapital og visioner. Ejerkredsen og initiativtagerne består af:

  • Palle Freese, stifter og ejer af Hair Construction Academy, som udover egen kursusvirksomhed også har arbejdet for førende internationale brands.
  • Thomas Hoffmann, medejer og kreativ direktør i reklame- og marketingsbureaet & Co, København, som er et af Europas med vindende.
  • Morten Suhr Hansen og Jonas Juul Jeppesen, ejere og direktører i Nordens førende abonnements- og konsulenthus Subscrybe ApS, København, Århus, Oslo.
  • René Piper Laursen, som etablerede og udrullede sko- og franchisekæden BIANCO i flere lande.
  • Kasper Piper Laursen og Anders Piper Laursen, hhv. CEO og Head of Marketing.

På PARK’s hovedkontor i Kolding sidder seks medarbejdere, som suppleres af ejerkredsen samt freelance konsulenter efter behov. Udover PARK ”frisørhuset” i tre etager i Kolding er der PARK-kontorer i hjertet af København samt i Oslo centrum.

 

PARK STYLING KONTOR

PARK STYLING KÆDEKONTOR

PARK Concept A/S
Østergade 9
6000 Kolding

CVR: 39386984

E-mail: info@parkstyling.com

PARK Kædekontor: +45 82824050

 

PARK STYLING OSLO

Henrik Ibsensgate 28
NO-0255 Oslo

 

PARK STYLING KØBENHAVN

Store Kongensgade 59B, 3.
DK-1264 København K.

 

Find telefonnummer og mail på din PARK salon under FIND SALON