VELKOMMEN TIL

GILLELEJE

Hos os er du garanteret et godt håndværk. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og vi er organiseret i Dansk Frisørmesterforening.

Vi følger hele tiden med i udviklingen, i form af kurser og messer. Vi tilbyder alle former for klip, farve, permanent og festhår og makeup. Vi bruger produkter der er venlige både for dig og miljøet.

Det betyder meget for os, at du som kunde får en god og professionel rådgivning til frisure, stil og farve. Du er altid velkommen til en uforpligtende konsultation, hvor vi kan snakke om mulighederne med dit hår.

Du kan booke tid døgnet rundt via vores onlinebooking.

icon-calendar Book nu 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
LYKKE
INDEHAVER
SHEILA
STYLIST
LAURA
STYLIST
PARK By LYKKE JENSEN

Vi tilbyder alle former for klip, farve, permanent, festhår og makeup.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Lukket

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

Fredag

Lørdag

Søndag

10.00 - 17.30

8.00 - 14.00

Lukket

Adresse

Vesterbrogade 9

3250 Gilleleje

TEL: 48 30 08 50