VELKOMMEN TIL

HOLSTED

PARK By Line Q Hair er din alsidige frisørsalon, der betjener både damer og herrer i områderne omkring Brørup, Vejen, Gørding og Vejen Kommune. Vores salon, beliggende på Storegade 69 i Holsted, er dedikeret til at skabe en behagelig og indbydende atmosfære for alle vores kunder.

Uanset om du leder efter en dygtig damefrisør i Vejen, en herrefrisør i området eller bare en generel frisør i Brørup, er PARK By Line Q Hair det rette valg for dig. Vores salon er designet med fokus på at give dig en skøn oplevelse, hvor du kan slappe af og forny dit look.

icon-calendar Book nu 150 Priser 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
LINE
INDEHAVER
PARK By Line Q

Vi lægger vægt på at håndværket og servicen er i top og at du føler dig godt tilpas. For os er det vigtigt at alle kunder er tilfredse, når de forlader salonen. Vi glæder os til at se dig.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

10.00 - 17.30

10.00 - 15.00

10.00 - 15.00

12.00 - 21.00

Fredag

Lørdag

Søndag

10.00 - 15.00

Efter aftale

Lukket

Adresse

Storegade 69

6670 Holsted

TEL: 70 70 79 78