VELKOMMEN TIL

HORSENS

Velkommen til PARK by Sascha

Salonen på Hospitalsgade 21, har siden 60’erne eksisteret i disse lokaler, meget har ændret sig, men vores høje kvalitets-, kreativitets- og serviceniveau har ikke, så vi glæder os til at sætte dig i fokus hos os.

Vi tilbyder vejledning og ekspertise i vores behandlinger som I finder under Book nu.

Sascha som er indehaver af salonen overtog halvedelen af salonen tilbage i 2021 og har nu fuldt overtaget hele salonen i 2023, Sascha har været i salon i de sidste 10 år.

Efter vi er blevet en del af Park Styling, har vi kunne tilbyde endnu mere service i forhold til vores produkter.
- Vi har sørget for at produkterne er så naturlige som muligt, og vi har medbestemmelse i, hvad i står og mangler i serien, så vores produkter netop udfylder jeres behov i forhold til jeres hår.
- Vi har et retursystem på vores flasker, der hjælper os med at indsamle den genanvendelige plast vi bruger, og vi tilbyder et medlemskab, som giver dig mange fordele at være en del af.

Alt dette og mere til sker i vores lille PARK og vi er super stolte af at være en del af noget større og nytænkende og vi er glade for i stadig følger med på vores vej, faste og nye kunder.

Tusind tak for jer - vi glæder os til at tage i mod jer.

icon-calendar Book nu 150 Find os Group Priser

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
SASCHA
INDEHAVER
ERNA
STYLIST
NANNA
STYLIST
LOUISE
STYLIST
LINE LYKKE
STYLIST
ALEXANDRA
ELEV
NICOLINE
ELEV
PARK By sascha

Vi glæder os til at byde dig indenfor

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Lukket

9.00 - 17.30

9.00 - 17.30

9.00 - 19.00

Fredag

Lørdag

Søndag

8.00 - 17.30

8.00 - 14.00

Lukket

Adresse

Hospitalsgade 21

8700 Horsens

TEL: 60 38 33 10