VELKOMMEN TIL
KØBENHAVN K

Hos PARK By Buch er vi et kreativt værksted, hvor vi samarbejder stylist og dig imellem. Du vil opleve et rum med højt til loftet, hvor vi skaber de bedste individuelle looks til dig. Vi har hos BUCH tænkt os at gøre dig skøn, skarp eller smuk, uanset hvem du er.
Hos PARK By Buch er du sikret alle stylister har gennemgået en veloverstået 4 årig erhvervsuddannelse. Vi sikre dig at vores stylister er erfarne, dygtige hårkunstnere, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Her bliver du ikke ordnet af eleven ...Hos PARK By Buch giver vi dig mulighed for at vælge din stylist, ved vores prissystem der bygger på erfaring og kunnen. Men uanset hvem du vælger, giver vi dig sikkerhed for en fag person på et meget højt niveau.
Hos PARK By Buch får du høj og ukompliceret service, der i stuen med den gode kaffe skaber tillid til opgaverne. Vi lader os inspirerer gennem alsidigt arbejde, der går fra den gode kunde situation, henover fashion og foto works, til videruddannelse af branchens folk.
Hos PARK By Buch ser vi højt på jantelovens snævre bånd, vi ved hvad vi vil og tror på vores faglige ekspertise. Hvis vi ikke turde tro så voldsomt, kunne vi ikke sprænge grænserne for det mulige igen og igen. PARK By Buch er i sandhed fagidioti på højeste niveau.

icon-calendar Book nu Group Priser 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.

Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:

- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)

- Fri fragt online

- Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)

- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)

- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)

- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
JESPER
TOPSTYLIST
WICKI
TOPSTYLIST
RASMUS
KEYSTYLIST
MARIA
KEYSTYLIST
PARK By buch

Hos PARK By Buch er vi et kreativt værksted, hvor vi samarbejder stylist og dig imellem.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

8.00 - 18.00

8.00 - 18.00

8.00 - 18.00

8.00 - 18.00

Fredag

Lørdag

Søndag

8.00 - 19.00

Lukket

Lukket

Adresse

Landemærket 25-27

1119 København K

TEL: 33 14 58 55

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp til et produkt, kan du kontakte os.