VELKOMMEN TIL

LUND

Velkommen til mit frisør univers. Her i salonen går jeg meget op i kvalitet, hygge og velvære. Jeg sætter god tid af til kunderne. Vi får en god snak inden vi går igang så vi er enige om hvad der skal ske. 

Jeg håber I vil nyde salonen lige så meget som jeg gør. 

 

icon-calendar Book nu Group Priser 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
LINE
INDEHAVER
PARK By Lykke

Her i salonen går jeg meget op i kvalitet, hygge og velvære. Jeg sætter god tid af til kunderne. Vi får en god snak inden vi går igang så vi er enige om hvad der skal ske. 

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

LUKKET

8.30 - 17.00

8.30 - 15.00

11.00 - 20.00

Fredag

Lørdag

Søndag

7.00 - 15.00

(åben 1 gang i mdr.)

LUKKET

Adresse

Provstlund alle 2D

8700 Horsens

TEL: