VELKOMMEN TIL

RIBE

I vores frisørsaloner i Esbjerg og Ribe fokuserer vi på selvforkælelse og  at skabe en komplet oplevelse for vores kunder. Vi tilbyder en afslappet og moderne atmosfære, hvor vi prioriterer den enkeltes behov, personlige stil og præferencer. Med vores ekspertise og professionelle rådgivning tilpasser vi behandlingen til dit hårs specifikke behov og din individuelle stil. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og stræber efter at opfylde vores kunders behov med uovertruffen omhu for detaljerne.

icon-calendar Book nu 150 Priser 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
CESAR
INDEHAVER
BEA
STYLIST
RIKKE
STYLIST
SOFIE
STYLIST
DIDDE
STYLIST
PARK BY César Eugenio

Vores salon i Ribe er indrettet med omhu for at skabe en charmerende og afslappet atmosfære. Træd ind i vores elegante og moderne omgivelser, hvor du kan slappe af og nyde din skønhedsoplevelse.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

9.00 - 17.30

LUKKET

9.00 - 18.00

10.00 - 20.00

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.30

9.00 - 14.00

Lukket

Adresse

Overdammen 9

6760 Ribe

TEL: 75 12 01 05