Dansk
Vejen

PARK By Juhl's

Park by Juhl’s i Vejen er et team af kompetente og dygtige frisører der udfører alle typer klip, permanent, styling, farvning og opsætninger. Vi har mange års erfaring og er løbende på kursus for at følge pulsen og trenden.

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 9.00 - 17.30
Onsdag 9.00 - 17.30
Torsdag 13.00 - 22.00
Fredag 9.00 - 15.00
Lørdag Efter aftale
Søndag Lukket

Park by Juhl’s går ind for miljø og er derfor stolte over at være med i Park organisationen som startede i 2018.Vi tilbyder dig høj service, vores motto er: “Hvis du ikke er tilfreds er vi det heller ikke.” Hvis du har købt et af vores produkter som ikke svarer til dine forventninger, bytter vi det med et smil.Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores PARK. Du kan se meget mere om vores behandlinger og hvad de omfatter, når du booker tid. Er du I tvivl om hvad du skal vælge? Ring, så finder vi ud af det sammen. Vores klipninger er inkl. konsultation, vask og styling.

Vores team

Susanne

Indehaver

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores PARK. Du kan se meget mere om vores behandlinger og hvad de omfatter, når du booker tid. Er du I tvivl om hvad du skal vælge? Ring, så finder vi ud af det sammen