Dansk
Mange døjer i disse kolde vintermåneder med kedeligt og livløst hår. Og selvom det til tider kan virke som en umulig kamp, efter at have forsøgt sig med diverse produkter, introduceres her din nye lifesaver.

PARK STYLING FIBER MOUSSE

Det nyeste skud fra stammen er denne mousse fra PARK STYLING, som er udviklet i tæt samarbejde med professionelle frisører. Det, der gør den så speciel og eksklusiv, er dens meget høje fiberindhold. Fibrene har nogle unikke egenskaber, som gør dette produkt til et must - uafhængigt af om du har krøller eller ej. De binder sig på langs af dine hårstrå og former dit hår på mest naturlig vis. Du vil med denne Fiber Mousse aldrig opleve stivhed og fedtet hår, for moussen fordeler sig så let, at du ikke vil kunne mærke, at du overhovedet har den i. Derudover virker moussen antistatisk og modvirker elektrisk hår, hvorved dit hår også vil fremstå meget mere blankt. Moussen kan sågar aktiveres dagen efter styling, ved blot at kramme lidt vand op i håret, så man oplever samme effekt som ved styling med Fiber Mousse.

Styling af krøllet hår
Fiber mousse er egnet til alle hårtyper, men binder sig specielt godt til naturligt krøllet hår. Naturlige krøller er en af de største modetendenser indenfor hår-verdenen i dag, og ved at bruge Fiber Mousse til dine krøller, vil du opleve at disse fibre binder sig til selve krøllen, hvorefter der opstår bounce effekt og et super lækkert krøl i hele håret.
Anvendelsesguide til krøllet hår:

  • Ryst flasken og tryk en større portion Fiber Mousse ud i håndfladen.
  • Fordel moussen mellem dine hænder og varm den blidt op.
  • Kram moussen op i håndklædetørt hår.
  • Gentag 2-3 gange.
  • Lad håret tørre på foretrukne vis - naturligt eller ved hjælp af føn.

Styling af glat hår
Har du derimod glat, fint hår, vil Fiber Mousse hjælpe dig med at skabe struktur og en fremtrædende volume, som holder formen hele dagen.
Anvendelsesguide til glat hår:

  • Ryst flasken og tryk en mindre portion Fiber Mousse ud i håndfladen, på størrelse med en valnød.
  • Massér mellem hænderne til moussen ligner en gennemsigtig creme.
  • Fordel moussen fra hårbunden og ud mod spidserne i håndklædetørt hår, så du glatter håret ud.
  • Fibrene vil lægge sig langs håret, og danne volumen ved føn.

Køb den her: https://parkstyling.dk/products/park-fiber-mousse?_pos=1&_sid=8d9904371&_ss=r