VELKOMMEN TIL

ÅRHUS

PARK By Frisør Træholt er din professionelle frisør i Århus. Du finder os i Århus Syd – lige i hjertet af Viby Torv, hvor du kan parkere gratis lige udenfor salonen. Vi tilbyder et bredt udvalg af frisørbehandlinger. Vores dygtige og veluddannede personale er altid up to date med de seneste trends, stilarter og nyeste teknikker og de står altid klar til at yde den bedste service. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hverken i forhold til vores arbejde, service, produktsortiment eller vores indretning og udseende i vores frisørsalon i Århus.

150 Book nu 150 Find os Group Priser

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
CHRISTINA
INDEHAVER
FREDERIK
STYLIST
SIGNE
STYLIST
SALLY
STYLIST
LOUISE
STYLIST
MONIQUE
STYLIST
KATRINE
STYLIST
LINE
STYLIST
JEANETTE
JUNIOR STYLIST
ISABELLA
JUNIOR STYLIST
MICHELLE T.
MARKETING
PARK By Frisør træholt

PARK By Frisør Træholt er professionelisme og kvalitet i højsædet. Vi søger altid at være med på de seneste trends – både når det gælder klip, farve og diverse andre frisørbehandlinger.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

9.00 - 19.00

9.00 - 19.00

9.00 - 19.00

9.00 - 19.00

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 19.00

8.00 - 17.00

Lukket

Adresse

Viby Ringvej 5

8260 Viby J

TEL: 86 14 34 44