VELKOMMEN TIL

ÅRHUS N

Hos PARK By Frisør Karina har vi en bred vifte af viden og forstår vigtigheden af, at vi hele tiden udvikler os. Karina er uddannet i London, Los Angeles og i Danmark og har arbejdet i udlandet i mere end 10 år, hvoraf de 5 år i Los Angeles, hvor hun har undervist for Goldwell i farveteori, farvekorrektion samt specialfarvning .

Karina har endvidere været konkurrence frisør i London i 5 år, hvor Vidal Sassoon har haft stor indflydelse i form af kurser. Hos PARK By Frisør Karina har vi en passioneret nysgerrighed for faget og elsker udviklingen i vores arbejde. Derfor bruger vi som team meget tid på at træne. Salonens filosofi er i bund og grund en meget trænet tilgang til klipninger og farvninger, hvor vi taler meget om, hvad vi hver især ser i vores gæst i stolen, før vi starter en behandling. Salonens filosofi er at sikre en god forudgående dialog for altid at afdække kundens ønsker og muligheder, inden vi starter en behandling.

icon-calendar Book nu Group Priser 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
KARINA
INDEHAVER
CAMILLA
STYLIST
ANNE
JUNIOR STYLIST
MARIA
JUNIOR STYLIST
LYKKE
JUNIOR STYLIST
PARK By frisør karina

Salonens klippeteknikker er udviklet til at skabe form, personlighed, klædelighed og fremme det bedste i hårets struktur.

Vi har både dig og miljøet i fokus, og derfor anvender vi kun de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

9.00 - 15.00

9.00 - 17.00

9.00 - 18.00

9.00 - 17.00

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 18.00

9.00 - 15.00

Åben efter aftale

Adresse

Aldersrovej 54

8200 Aarhus N

TEL: 86 16 17 00