VELKOMMEN TIL

HAMMEL

Hos din frisør i Hammel tilbyder vi alt inden for klipning, farvning og permanent. Vi er kreative, og har specialiseret os for modeklip- og frisurer, farvning, permanent, opsætning, brudefrisering og naturligvis også tilretning og farve af både bryn og vipper....Vi har dig og dine behov i centrum, og vi sætter en ære i at gøre dit besøg hos os til en oplevelse. Vi vil gerne være med til at inspirere dig og give dig en kompetent og professionel vejledning. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, da vi mener, at det skaber det bedste resultat.
Alle medarbejdere hos PARK By Hair Trends er kompetente, og har med deres 4-årige uddannelse et godt grundlag for at kunne give vores kunder den bedste rådgivning. Vi giver gode råd, og vejleder både i forbindelse med vores store udvalg af produkter inden for styling og pleje, men også når det kommer til håropsætning, farve og klipning.

Vi forhandler professionelle produkter i høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Det er nemlig vigtigt for os, at vi lever op til dine krav og forventninger omkring hårpleje. Alle vores produkter sikrer dig den optimale pleje til dit hår, som du hurtigt vil bemærke.

icon-calendar Book nu Group Priser 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
METTE
INDEHAVER
CARINA
STYLIST
TINA
STYLIST
MIA
STYLIST
CHRISTINA
STYLIST
MARIE LOUISE
STYLIST
SOFIE
ELEV
PARK By hair trends

Vi har dig og dine behov i centrum, og vi sætter en ære i at gøre dit besøg hos os til en oplevelse. Vi vil gerne være med til at inspirere dig og give dig en kompetent og professionel vejledning

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

8.30 - 17.00

8.30 - 17.00

8.30 - 17.00

8.30 - 17.00

Fredag

Lørdag

Søndag

8.30 - 17.00

7.30 - 12.00

Lukket

Adresse

Østergade 4

8450 Hammel

TEL: 86 96 14 01