VELKOMMEN TIL

HASSERIS

Vi er en lille hyggelig samt kompetent salon, som vægter service og kundens ønsker højt. Her hos os kan du få lov til at parkere lige uden for - uden det koster dig ekstra og helt uden tidsbegrænsinger. Herved kan du som kunde nyde behandlingen til fulde med en dejlig varm kop kaffe, kakao eller lignende.  

​Vi deltager aktivt i kurser og på de sociale medier, såsom Instagram, Pinterest, Tiktok og Facebook. Dette gør vi for hele tiden at blive opdateret på de nyeste trends.

icon-calendar Book nu icon-calendar Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
TRINE
INDEHAVER
EMILY
ELEV
Nanna
STYLIST
PARK STYLING Hasseris

Salonen ligger i Hasseris, i Hasserisgårdcenteret, tæt på alt. Vi er en lille hyggelig samt kompetent salon, som vægter service og jeres ønsker højt.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Lukket

9.00 - 17.00

10.00 - 19.00

8.00 - 16.00

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 13.00

Lukket

Adresse

Skelagervej 375 C

9000 Aalborg

TEL: 60 24 01 32