VELKOMMEN TIL

HEDENSTED

Velkommen til PARK by Bendesgaard. Vi er et team af friske piger og drenge i alle aldre, som byder dig velkommen i vores univers. Hyggelig atmosfære er et must og samtidig brænder vi alle for at guide dig frem til den stil og frisure du ønsker. Vi er online, men finder du ikke den tid eller behandling du ønsker, så ring endelig.

Vi glæder os til at se dig/jer.

icon-calendar Book 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
METTE
INDEHAVER // STYLIST
FREDERIK
MANAGER // STYLIST // EDUCATOR
JESSIE
STYLIST
TADJURE
STYLIST
MELIKA
STYLIST // SOME ANSVARLIG
MARIA
STYLISTELEV
LÆRKE
STYLISTELEV
PARK By bendesgaard

Velkommen til PARK by Bendesgaard. Vi er et team af friske piger og drenge i alle aldre, som byder dig velkommen i vores univers. Ring til salonen for at booke elevtider.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

8.00 - 19.00

8.00 - 17.00

8.00 - 19.00

8.00 - 19.00

Fredag

Lørdag

Søndag

8.00 - 17.00

Lukket

Lukket

Adresse

Bredgade 14

8722 Hedensted

TEL: 75 89 21 72