VELKOMMEN TIL

LANGESKOV

Drømmen om en selvejet lille frisørsalon startede for mange år siden. Jeg har altid haft en drøm om at drive min helt egen frisørsalon og yde det allerbedste, jeg har lært. Dette blev startskuddet til mkhair i Langeskov. ...Min frisørsalon er mit andet hjem. Derfor betyder en rolig og afslappet atmosfære rigtig meget for mig.
Hos PARK By MKHAIR i Langeskov laver jeg alt fra klip, farve, superskarpe fades, bryn/vipper og voksbehandling helt uden stress og jag.
Der vil altid være lidt forfriskninger og lidt at læse i, så du har mulighed for at komme helt ned i gear og nyde din frisøroplevelse fuldt ud.

icon-calendar Book nu Group Priser 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
MARIA
INDEHAVER
PARK By mkhair

Min frisørsalon er mit andet hjem. Derfor betyder en rolig og afslappet atmosfære rigtig meget for mig.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

9.30 - 17.00

9.30 - 17.00

10.00 - 20.00

10.00 - 20.00

Fredag

Lørdag

Søndag

9.30 - 17.00

9.00 - 12.30

Lukket

Adresse

Nyborgvej 12

5550 Langeskov

TEL: 53 56 26 86