VELKOMMEN TIL

NÆRUM - HOVEDGADE

Trænger du til en afslappende stund, hvor du er i fokus? Så byder vi dig varmt velkommen hos frisør Thomas H i Nærum. Her er der plads til alle, der ønsker en klipning eller hårfarvning, der emmer af kvalitet. Og på trods af den høje kvalitet, som vores dygtige frisører kan tilbyde, er priserne helt fair. Alle fortjener nemlig en god klipning.

icon-calendar Book nu 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
THOMAS
INDEHAVER
JANNIK
STYLIST
PARK By THOMAS H

Vi tilbyder klipning og hårfarvning til dig, der ønsker at give dit hår den bedste behandling. Vores dygtige frisører gør alt, hvad de kan for at opfylde dine ønsker, og på vejen mod din nye frisure benytter vi os kun af de bedste og nyeste pleje-, farve- og stylingprodukter.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

9.00 - 17.30

9.00 - 17.30

9.00 - 17.30

9.00 - 17.30

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 19.00

8.00 - 13.00

Lukket

Adresse

Nærum Hovedgade 72

2850 Nærum

TLF: 45 80 70 72