VELKOMMEN TIL

NAKSKOV

Hos PARK By Frisør Skafte forsøger vi altid at skabe en god oplevelse for vores kunder. Vi har lagt stor vægt på at indretningen i vores frisørsalon skal afspejle vores individuelle personlighed, og passe med den grønne profil vi har valgt til salonen, og de produkter vi benytter og sælger.

Det er vigtigt for os at vores kunder føler, at de får en personlig rådgivning og behandling. Derfor har vi altid overskud til en personlig snak om dine forventninger og ønsker.

For hele tiden at være up to date på tendenser, stilarter, nye teknikker og de seneste innovative teknologier, bliver vores frisører løbende videreuddannet på kurser og events i ind- og udland.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores salon

icon-calendar Book nu 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
LINE
INDEHAVER
AMALIE
STYLIST
SUSANNE
STYLIST
PARK By Frisør SKAFTE

Det er vigtigt at vores kunder føler at de får en personlig rådgivning og behandling. Derfor har vi altid overskud til en personlig snak om dine forventninger og ønsker.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

8.30 - 16.00

8.30 - 16.00

8.30 - 19.00

8.30 - 18.00

Fredag

Lørdag (hver anden)

Søndag

8.30 - 16.00

9.00 - 13.00

Lukket

Adresse

Axeltorv 1

4900, Nakskov

TEL: 54 95 32 09