Park By Reboot Organic

Frisør på Østerbro

Park By Reboot Organic har overtaget de nye skønne lokaler fra ‘Smuuk’, en økologisk frisørsalon som har eksisteret siden 2008 på Østerbro, og som  altid har arbejdet med økologiske og miljøvenlige produkter.

Det var vigtigt for indehaver Mika, at de nye ejere fortsat skulle have fokus på miljø, økologi og bæredygtighed, så faste kunder og beboere i området nær Strandboulevarden, fortsat ville have mulighed for at blive klippet i en grøn frisørsalon.

150 Book nu 150 Find os Group Priser

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
MICHELLE
INDEHAVER
RIKKE
INDEHAVER
MILKA
STYLIST
PARK By Reboot Organic Østerbro

VI ER EN FRISØR PÅ ØSTERBRO, DER KOMBINERER ØKOLOGI OG BÆREDYGTIGHED MED DE NYESTE TENDENSER.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

9.00 - 17.00

8.00 - 14.00

9.00 - 19.00

8.00 - 18.00

Fredag

Lørdag

Søndag

8.00 - 14.00

Efter aftale

Lukket

Adresse

Strandboulevarden 149

2100 København Ø

TEL: 35 55 99 95