VELKOMMEN TIL

VALLENSBÆK

Vi er en hyggelig lille salon, placeret i Vallensbæk Strand. Vores team består af 3 frisører og en elev.
Ønsker du en tid så tryk på BOOK herunder eller ring på 43731049. Hvis du er i tvivl vedr. booking, så ring endelig, eller kom forbi salonen til en snak om hvad vi kan gøre for dig ...Tidsbestilling er ikke altid nødvendigt, men dog at foretrække. Skulle du alligevel tage chancen, så giver vi gerne en kop kaffe mens du venter.
En farvebehandling hos frisøren er ofte individuel og kan variere. Derfor har vi ikke listet faste priser nogle steder. Ring ned i salonen, så skal vi nok oplyse dig om, hvad din behandling vil koste.

icon-calendar Book nu 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
LOUISE
INDEHAVER
MARIA
STYLIST
PARK By tronsi

Vi er en hyggelig lille salon, placeret i Vallensbæk Strand. Vores team består af 3 frisører og en elev

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Åben efter aftale

Åben efter aftale

Åben efter aftale

Åben efter aftale

Fredag

Lørdag

Søndag

Åben efter aftale

Åben efter aftale

Åben efter aftale

Adresse

Vallensbæk Strandvej 300

2665 Vallensbæk Strand

TEL: 43 73 10 49