Anne Sophie Helvinds "PARK-favoritter"

Anne Sophie Helvinds "PARK-favoritter"

Årets julgave - PARK Air Læsning Anne Sophie Helvinds "PARK-favoritter" 3 minutter
Læs med her for at få en indsigt i Anne Sophie Helvinds favoritter fra PARK: 

Er du også kæmpe fan af PARK Styling´s produkter ligesom Anne Sophie Helvind? Så er du kommet til det helt rette sted! Her på siden kan du nemlig finde inspiration til dine næste køb inden for både makeup og hårstyling. Du kan samtidig opdage, hvad der er med til at gøre disse produkter, særligt populære blandt livsstils- og skønhedsentusiaster.

Blandt Anne Sophies favoritter finder du PARK BREEZE Vegan Lip Oil Sun. Denne læbeolie er ikke blot en fantastisk kilde til bløde læber – men også beriget med anti-aging og antiinflammatoriske egenskaber, som holder dine læber fugtede hele dagen. Ifølge Anne Sophie er denne læbeolie hendes bedste ven og redning, især når hun er på ferie, hvor ændringer i temperaturen kan udtørre læberne. Med hjælp fra PARKS læbeolie forhindres udtørrede læber samtidig med, at der tilføres ekstra glans.

 

En anden makeup-favorit er PARKS lipgloss "Quicksand.” Med denne lipgloss kan du ifølge Anne Sophie forkæle dine læber med det perfekte ”glossy look," uden at opleve en klistrende fornemmelse på læberne. Så hvis du, ligesom mange andre lipgloss-entusiaster er træt af klistrede læber, er en klar anbefaling at prøve en af de mange forskellige lipgloss-produkter fra PARK.

Ligesom mange andre har PARKS Mascara også fundet sin plads blandt Anne Sophies foretrukne produkter. PARK Ocean Mascara giver dig det perfekte, voluminøse look, samtidig med at dine vipper får en kærlig behandling fra produktets mange naturlige ingredienser. Et helt klar plus, hvis du spørger Anne Sophie.

 

Selvom Anne Sophie har en stor forkærlighed for mange af PARKS skønhedsprodukter, er hun også begejstret for PARKS mange forskellige hårprodukter. Hendes absolutte yndlingsprodukter er produkter fra serien ”Argan x-treme.” Hun er især begejstret for Argan x-treme hårmasken, som er en kur til tørt eller skadet hår. Hårkuren genopbygger og plejer håret i dybden og giver det en skinnende glans, som får det til at se ud, som om du lige er kommet fra frisøren.

En stærk anbefaling fra Anne Sophie, særligt nu, hvor håret i sommerperioden udsættes for en masse sol og varme, er PARKS Heat & Sun Repair leave in. Anne Sophie nævner selv, at hun flittigt har brugt denne på sin ferie for at tilføre masser af fugt og pleje til håret, især på de dage, hvor hun har været på stranden.

På dage, hvor Anne Sophie ønsker, at hendes frisure skal holde hele dagen, er hendes klare favorit en kombination af PARKS Fiber Mousse og Hairspray Extreme Hold. Denne kombination sikrer, at hendes hår forbliver på plads fra det øjeblik, hun forlader hjemmet, til hun vender tilbage.

Af Anne Sophies absolutte favoritter er PARKS Føn – som hun beskriver som genial på grund af dens lette og lydløse design. Ikke nok med dette er den nem at have med på rejser, da den let kan pakkes ned i kufferten.

Hvis du ligesom Anne Sophie ønsker at være MAX klar til sommerens mange begivenheder, så er Anne Sophies klare anbefaling at kaste dig over et eller flere af ovennævnte produkter fra PARK.

Oversigt over Anne Sophies favoritter:

Fortsæt læsning