Årets julgave - PARK Air

Årets julgave - PARK Air

Så er det endelig jul igen! Vi nyder virkelig julestemningen her hos PARK, og håber at I gør det samme. Står du stadig og mangler den perfekte julegave til nogle af dine nærmeste? Så har vi den helt ideelle af slagsen. Vi har netop lanceret vores PARK Air føntørre. En fuldstændig eksklusiv og professionel føntørre, som kun fås hos os. 

PARK Air er en high-end føntørre, og er en af de allerbedste du finder på markedet. Designet er gennemtænkt til mindste detalje, og den fremstår derfor stilren, enkel og let, takket være vores nye, innovative letvægtsteknologi. Føntørren vejer altså kun 295 gram. 

Du vil opleve den bedste performance, som ikke er set før hos en føntørre, hvor den formår at tørre håret, samtidig med at den sikrer silkeblødt, skinnende og antistatisk hår. 

Vores PARK Air er støjsvag, besidder et digitalt display, har tre temperaturstyringer, har kraftig performance med tre hastigheder, kan trække 1200W, har en 3.30 meter lang ledning og kommer med to typer fønnæb som sættes fast med magnet. Mere kan man næsten ikke bede om. Ydermere kan du dog tilkøbe en diffuser til, som er ideel til krøllet hår. Denne diffuser følger gratis med i hele december måned, hvis du køber PARK Air og bruger vores kampagnekode DIFFUSER.

PARK Air er udviklet og testet af vores egne frisører, for at opnå allerhøjeste kvalitet. Og nu er den altså endelig tilgængelig for alle vores fantastiske kunder, så I kan bringe den samme frisørfølelse med hjem på badeværelset. Vi elsker PARK Air og håber at I vil gøre det samme!

PARK Air kan købes for 1699,- HER.


Hvis du skal give en lille ekstra julegave i selskab med PARK Air kan vi blandt andet anbefale:

  • PARK Moisturizing Heat/Sun Repair Leave-In: en leave-in hårkur som udover at være ultra fugtgivende, er varmebeskyttende, og ideel som brug før føntørring af håret. En kur som alle ville have gavn af at eje, og som er god for alle hårtyper. Kan købes HER.
  • PARK Heat & Shine Leave-In Protector: en varmebeskyttende spray, som også giver glat og blødt hår. Ideel for varmebeskyttelse inden føntørring eller andre stylingtyper der inkluderer varme. Kombineres specielt godt med ovenstående leave-in kur. Kan købes HER.
  • PARK Tsunami Bodymaker Saltvandsspray: en bodymakerspray, som indeholder saltvand, og dermed tilføjer mere liv og krop til tyndt og fint hår. Ved at fønne hårbunden efter brug af denne spray, vil der opstå markant mere volumen i håret. Kan købes HER.
  • PARK Vegan Hair Oil: vores fantastiske hårolie/serum, som er nærende, blødgørende og beskytter mod spaltede spidser og krus. Den er rigtig god til at give et skinndende finish efter føntørring af håret, og virker fugtgivende takket være det høje indhold af arganolie. Kan købes HER.

Vi håber, at I kunne få lidt inspiration til årets julegaver. Og så ønskes I selvfølgelig en rigtig skøn og dejlig december og jul fra alle os hos PARK.