Dansk

En nyhed som vi har ventet så længe på at kunne dele med jer, er endelig blevet tilgængelig i vores PARK-frisører og online. Vores PARK Vegan Hair Oil. En helt fantastisk hårolie, som har været længe undervejs, for at udarbejde den helt perfekte formel og opnå et fantastisk resultat med olien, så vi med tryghed kan tilbyde jer en hårolie i allerhøjeste kvalitet. Den er selvfølgelig blevet testet og anmeldt af alle vores frisører ad flere omgange, og nu står vi altså med det færdige resultat, som vi alle i PARK er ellevilde med! 


Vores hårolie er baseret på arganolie, ligesom vores Argan X-treme Repair serie. Olien fra argankernen har en helt unik sammensætning af både antioxidanter, vitaminer og fedtsyrer. På denne måde tilføjer arganolien altså en masse fugt og beskyttelse til håret. Vores hårolie fungerer som en slags serum for håret, som virker blødgørende, nærende og beskyttende imod krus og spaltede spidser. 

Vi har bevidst valgt at udvikle en hårolie helt uden parfume, og som samtidig er vegansk. Dette gør olien tilgængelig for alle, hvilket var et af vores mål i udarbejdelsen af denne hårolie. Vi synes nemlig, at alle fortjener lidt forkælelse til håret.

Hårolien kommer i en 80ml. AirLess-flaske, hvilket betyder at du kan få hver en dråbe ud af flasken, så intet går til spilde. 


Fordel blot et par dråber af olien i fugtigt eller tørt hår, helst i længder og spidser for det bedste resultat, og lad sidde uden at skylle ud. Herefter er du klar til at møde verden med glansfuldt, blødt og antistatisk hår. Den perfekte life-saver til håret hver evig eneste dag.


Vores PARK Vegan Hair Oil kan købes HER