Black Friday - PARK STYLING DK

Black Friday

Så er årets største shoppingdag endelig kommet! I dag er det Black Friday, og det fejrer vi selvfølgelig også her hos PARK. Du kan shoppe amok i vores luksuriøse hårprodukter til både mænd og kvinder, og vi kører 2 for 1 på alle vores produkter både hos din lokale PARK-frisør og online. På den måde kan du få afviklet alle adventsgaver eller julegaver i god tid, og til en rigtig god pris. Hvad mere kunne man ønske sig, end smukt, sundt og glansfuldt hår?


Hvad er Black Friday?

Black Friday er en tradition der stammer fra USA, og som falder fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving. Black Friday betragtes ofte som starten på julehandlen, og mange butikker fører udsalg på deres varer for at sætte gang i salget op til julen. Dagen har siden 2005 været den travleste indkøbsdag for amerikanske virksomheder. Navnet stammer fra den amerikanske stat Philadelphia, hvor gaderne blev helt sorte af mennesker og biler dagen efter Thanksgiving. Først i 2013 blev konceptet implementeret i danske detailbutikker, som stadig den dag bruger Black Friday til at promovere tilbud. 


Hvad kan du købe hos PARK?

Alle vores produkter er inkluderet i vores Black Friday tilbud, som giver dig to produkter for et produkts pris. Dette betyder selvfølgelig også at hvis du vil have fire produkter med, så gælder tilbuddet stadig, og du betaler kun for to! Et forslag til den perfekte gave kunne være et sæt af vores shampoo, conditioner, hårkur og et stylingprodukt - du kan finde lige præcis den serie der passer til dit eller dine kæres hår. Du kan tjekke hele vores sortiment ud på vores hjemmeside eller hos din lokale PARK-frisør. Og skynd dig - tilbuddet gælder kun i dag, fredag. 

God Shopping!