Hårpleje til mænd - PARK STYLING DK

Hårpleje til mænd

Lækkert hår under karantænen Læsning Hårpleje til mænd 3 minutter Næste Black Friday

Vidste du, at vi hos PARK faktisk også har en hel serie dedikeret til mændene? Det er nemlig ikke kun kvinder der fortjener hårprodukter i den allerbedste kvalitet, og som vil nyde stor gavn af at pleje deres hår. Vi er af den overbevisning, at vi alle burde behandle vores hår, som vi eksempelvis vil behandle vores hud. Huden er vores største organ, og er meget sensitiv overfor diverse udefrakommende faktorer. Derfor er hudpleje også blevet en essentiel del af mange både kvinder såvel som mænds daglige rutiner. Men vil man også passe på sit hår, og give det de bedst mulige vilkår for sund vækst og vedligeholdelse, så er den bedste hårpleje faktisk omtrent lige så vigtig som din hudpleje. Og det samme gælder for dig, hvis du er mand. For mænd kan opleve lige så mange hårproblemer som kvinder, og det kan nemt behandles derhjemme. Hos PARK har vi lavet en lille produktserie, specielt udviklet til mænd. Denne serie indeholder en shampoo, conditioner og paste. 


Først og fremmest anbefaler vi vores Hair Recovery Shampoo til dit hår. Denne shampoo har de fantastiske egenskaber, at den er i stand til at rense håret skånsomt, samtidigt med at den afbalancerer hovedbunden, og dermed hindre inflammation i hårsækkene, som normalvis er skyld i indgroede hår og dermed smerter i hovedbunden. Dette medvirker til et generelt sundere og mere velplejet hår, og shampooen fremmer også regenereringen af håret og skaber dermed over tid mere tykkelse.


Vores Daily Conditioner med argan extract er til alle hårtyper. Det er sjældent at mænd husker, at conditioner også er ideelt for deres hår. Dets plejende ingredienser såsom pebermynteolie, e-vitamin og perilla bladmynteolie. Vores conditioner er et ideelt match til den ovenstående shampoo, da den er udviklet til at berolige hovedbunden. Den er i stand til at reducere overproduktion af sebum, som kan være skyld i fedtet hår. Ingredienserne tilføjer fugt til håret, og skællaget lægges ned, så håret føles blødt og lækkert.


Sidst men ikke mindst har vi vores PARK Paste, en stylingvoks lavet på naturlige og økologiske ingredienser. Vores paste er god til både langt og kort hår, og den giver et perfekt hold samt en flot struktur til håret. Derudover er den vandopløselig, og kan derfor nemt vaskes ud.


Lyder disse produkter som en mirakelkur for dig? De kan alle sammen købes HER. Vi kan love dig, at du aldrig vil fortryde at give dit hår den bedste pleje.