Prøv PARK produkterne til din hårtype - PARK STYLING DK

Prøv PARK produkterne til din hårtype

Genbrug dine brugte PARK emballager Læsning Prøv PARK produkterne til din hårtype 7 minutter Næste PARK er nomineret til Danish Beauty Awards

At finde de helt rigtige produkter til lige netop dit hår, kan ofte være en jungle at finde rundt i. Der er så mange forskellige udbydere på markedet, og de lover allesammen guld og grønne skove. Ville du også ønske, at man bare kunne prøve et produkt, før man investerer op til flere hundrede kroner på noget, som måske viser sig slet ikke at virke som ønsket? Vi kender det! Og derfor har vi udviklet vores helt eget test-koncept, som vi selv synes er ret genialt.

Vi har simpelthen hældt vores populære og velkendte serier ned i små 100ml. bøtter. Du kan vælge mellem 8 forskellige hårtyper. Vores uddannede specialister og frisører har nemlig udvalgt de produkter, som de mener passer allerbedst til alle disse hårtyper, og der vil helt sikkert være noget, der passer til dig. På denne måde gør vi det også muligt for dig at afprøve de forskellige serier og finde din personlige favorit, før du selvfølgelig bliver afhængig og bestiller de helt store pakker hjem. 

Vil du have lidt mere information om vores nyeste skud på stammen - Test Kits? Herunder kan du læse alt om de forskellige serier og også finde videoer, der beskriver dem nærmere. Find din hårtype og prøv vores fantastiske produkter af derhjemme! Alle vores Test Kits kan købes HER 


Farvet hår

Vores Test Kit til farvet hår består af vores Ylang Ylang serie og inkluderer både shampoo, conditioner og hårkur. 

Ylang Ylang olien stammer fra Madagaskar og har en utrolig effekt på tørt, porøst og farvet hår. Olien medvirker nemlig til, at skællaget i håret trækker sig sammen, hvilket gør håret blankt og skinnende. I takt med at skællaget lukkes sammen, beskyttes hårfarven også langt bedre. Vores Ylang Ylang hårkur tilføjer derudover ekstra pleje til håret og genopbygger hver enkelt hårstrå indefra. 

Se mere om vores Ylang Ylang Test Kit på vores Youtube kanal HER


Tørt og Porøst hår

Vores Test Kit til tørt og porøst hår består af vores Argan X-treme Repair serie og inkluderer både shampoo, conditioner og hårkur.

Disse produkter er ideelle til at genopbygge hver enkelt hårstrå indefra. De giver en god tyngde til kruset og/eller gråt hår og renser skånsomt i dybden. Argan olie medvirker til, at håret bliver gennemfugtet, og dit dehydrerede hår får derfor en utrolig glans. Vores Argan X-treme Repair hårkur indeholder både Shea-Butter og mange gunstige æteriske olier, som går ind og genopbygger hver enkelt hårstrå. 

Se mere om vores Argan X-treme Repair Test Kit på vores Youtube kanal HER
Krøllet hår

Vores Test Kit til krøllet hår består af vores Rose Shampoo og Conditioner samt vores Ylang Ylang hårkur.

Vores Rose serie indeholder eksklusiv bulgarsk rosenolie, som gennemfugter dine krøller. De nærende ingredienser penetrere håret i dybden og forsegler skællaget ved at lægge en tynd og beskyttende hinde. Dine krøller efterlades fulde af liv, glansfulde og spændstige. 

Rose serien er specielt velegnet til fint, skandinavisk hår, da den ikke tynger håret grundet den lette olie. Er dit hår derimod stort, tykt, krøllet og kruset, anbefaler vi  vores Argan X-treme Repair serie. 

Se mere om vores Rose Test Kit på vores Youtube kanal HER


Blond hår

Vores Test Kit til blondt hår består af vores Lavender Violet Tone Correcting Shampoo og Conditioner samt vores Ylang Ylang hårkur. 

Den meget mørke violette tone i denne serie formår at dræbe en stor andel af de gule toner, du måske har oplevet i dit blonde hår. Denne serie er ideel til dig, hvis du drømmer om en mere sandfarvet og kølig tone i dit lyse hår. Produkternes farve opstår naturligt fra brugen af lavendel, og i et samspil med gunstige olier kan du både forvente køligere toner i dit hår samt et gennemfugtet og glansfuldt udtryk.

Se mere om vores Silver Blond Lavender Test Kit på vores Youtube kanal HER


Fint/Fedtet hår

Vores Test Kit til fint/fedtet hår består af vores Lavender For Fine/Oily Hair Shampoo og Conditioner samt vores Ylang Ylang hårkur.

Denne lavendel serie er velegnet til dig med fint og fedtet hår, da den unikke formular med lavendelolie renser håret grundigt i dybden, samtidigt med at den genopbygger hovedbundens naturlige balance. De eksklusive urter, som serien indeholder, trækker dine hårsække sammen, og dette får håret til at fremstå meget mere livligt og giver håret mere krop. Serien indeholder rosmarin, som tilføjer ekstra fugt og sørger for, at håret bliver silkeblødt og får mere volumen. 

Se mere om vores Lavender For Fine/Oily Hair Test Kit på vores Youtube kanal HER


Tør og kløende hovedbund

Vores Test Kit, der plejer din hovedbund og modvirker skæl, tørhed og kløe, består af vores Perilla Anti Dandruff Shampoo og Conditioner samt vores Argan X-treme Repair hårkur.

Disse produkter bruges effektivt direkte på hovedbunden og masseres godt ind i håret. Produkterne virker meget beroligende på irritation og afhjælper stort set alle hovedbundsproblemer, du måtte opleve. Formularen fjerner overskydende sebum og hindrer eventuelle bakterielle infektioner. Det virker dermed antiperspirant i hovedbunden. På denne måde kan din hovedbund finde tilbage til en naturlig balance, og du vil opleve et mere livligt og rent hår.

Se mere om vores Perilla Anti Dandruff Test Kit på vores Youtube kanal HER


Hårtab

Vores Test Kit, der modvirker hårtab, består af vores Cypress Anti Hairloss Shampoo og Conditioner samt vores Ylang Ylang hårkur. 

Denne Anti Hairloss serie indeholder nogle fantastiske urter, som stimulerer hårvæksten og vækker de dvalende hårsække. Serien er velegnet til både kvinder og mænd, da begge køn kan opleve problemer med hårtab, både på baggrund af hormonelle udsving såvel som sygdom, medicin eller udefrakommende faktorer. Vores produkter i denne serie indeholder gunstige olier, som forbedrer hårets evne til at optage næringsstoffer og formår at rekonstruere hårcellerne med essentielle proteiner. Dette modvirker altså porøst hår men plejer samtidig hårrødderne, hvilket resulterer i et stærkere og sundere hår.

Se mere om vores Anti Hairloss Test Kit på vores Youtube kanal HER


Hårpleje til mænd

Vores Test Kit til mænd består af vores Hair Recovery Shampoo, Daily Argan Conditioner samt vores voks Paste Strong Hold.

Denne sammensætning af produkter er velegnet til mænd. Håret bliver renset skånsomt, samtidig med at hovedbunden og hårsækkene bliver afbalanceret for at forhindre inflammation.  Dette er med til at fremme regenereringen af håret og gør det kraftigere. Derudover vil indholdet af Perilla bladmynteolie og E-vitamin give fugt og efterlade en blød og lækker følelse. 

Vores Paste Strong Hold er en økologisk voks, som fungerer rigtig godt til styling af kort hår. Den sørger for perfekt hold og en flot struktur.