PARK er nomineret til Danish Beauty Awards - PARK STYLING DK

PARK er nomineret til Danish Beauty Awards

Prøv PARK produkterne til din hårtype Læsning PARK er nomineret til Danish Beauty Awards 3 minutter Næste Lækkert hår under karantænen

Vi er meget stolte hos PARK lige for tiden. Vi er nemlig endnu engang blevet nomineret til ikke blot en, men hele to Danish Beauty Awards. I år er vi nomineret i kategorien Årets Hårstylingprodukt, med vores Dry Volume Spray selvfølgelig, og endnu engang i kategorien Årets Salon med den smukke PARK By Buch Salon i København K. Et tydeligt bevis på, at det ikke kun er os, der er helt vilde med PARK’s produkter og frisører.


Danish Beauty Award er et awardshow, der er etableret for at hylde hele kosmetikbranchen. Til den årlige prisuddeling, bliver de bedste skønhedsprodukter kåret. De forskellige kategorier involverer alt fra luksusprodukter til hverdagsprodukterne i supermarkedet indenfor både frisør- og kosmetikprodukter. Datoen for årets store fest er sat til den 4. Juni 2021, og afholdes i Tivoli Congress Center i København. Her vil både leverandørerne i branchen, pressen, detailhandlen, sponsorer og alle med en interesse indenfor branchen deltage. Der er dermed sagt lagt op til den helt store fest når showet løber af stablen til sommer, og vi glæder os utroligt meget til at være en del af det.


Det er 15. gang at showet afholdes. Men det er bestemt ikke første gang at vi hos PARK er nomineret. Sidste år var vi også nomineret i kategorien Årets Salon med den lækre salon i Kolding, og vores frisør Palle Freese vandt Årets Ildjsæl. Vi er konstant i udvikling i PARK, og derfor motiverer det os ekstra meget når vores hårde arbejde bliver bekræftet på denne måde. Vores Dry Volume Spray er en storfavorit blandt kunder såvel som frisører. En spray, som ikke bare fungerer som en dry shampoo, og kan genopfriske dit hår mellem hårvaskene, men som også giver den vildeste volume og tekstur til dit hår. Med fugtgivende ingredienser såsom panthenol (Vitamin B) og tocopherol (Vitamin E) giver du dit hår de bedste forudsætninger for altid at se sundt og friskt ud. Derfor er vi også pavestolte over at netop dette produkt får en så værdifuld anerkendelse, og vi er meget ydmyge overfor denne nominering, da vi alle sammen i PARK hver dag yder vores allerbedst for at tilfredsstille vores fantastiske kunder.


Vi kan ikke få hænderne ned over den ære det er, endnu engang at være nomineret til Danish Beauty Awards. Derfor vil vi også gerne takke for jeres altid store støtte til vores produkter. PARK og vores kunder er de bedste!