Lækkert hår under karantænen - PARK STYLING DK

Lækkert hår under karantænen

PARK er nomineret til Danish Beauty Awards Læsning Lækkert hår under karantænen 3 minutter Næste Hårpleje til mænd

Danmark og hele verden  står i en stor krise. Covid-19 har resulteret i en nærmest uigenkendelig hverdag for os allesammen. Vi er adskilt - men vi holder sammen. Med al den tid vi lige pludselig har fået i overskud, og de mange timer der tilbringes derhjemme, tror vi på at selvpleje er noget af det mest essentielle vi skal huske på og holde ved i vores hverdag. Vi skal huske forkælelsen, til trods for et nyt og midlertidigt liv, der for mange er fyldt med uvished. For os hos PARK Styling indebærer selvforkælelse selvfølgelig hårpleje. Selvom vi er mange, der lever i sweatpants og hoodies, kan vi altid fremkalde lidt velvære ved hjælp af god hårpleje og lækkert hår. Vi har lavet 4 tips til, hvordan du kan få fantastisk karantæne-hår ved hjælp af vores kvalitetsprodukter, som du kender fra din lokale PARK-frisør. Samtidigt støtter du også din lokale PARK-frisør ved køb af PARK produkter på vores hjemmeside. Så hold dig indendøre og bekæmp smitten, mens du forkæler dit hår på bedste vis.


  • Sig farvel til fedtet hår med PARK Styling Volume Dust

Vores Volume Dust er et vidunderprodukt til det karantæneramte hår. Undersøgelser viser at danskerne går langt mindre i bad i takt med at de også er langt mindre udenfor. Færre bade vil ofte resultere i fedtet hår, og vores Volume Dust fungerer også optimalt til at affedte hovedbunden. Samtidigt har den en volumegivende effekt, som skaber bundfyld i længere hår og tekstur i kortere hår. Derfor er PARK Volume Dust også et essentielt produkt efter karantænen. Den kan bruges til alle anledninger.


  • Undgå Frizz med PARK Styling Moisturizer & Modeling Gel

Vores Moisturizer & Modeling Gel er en gelé som er rig på C-vitamin og Keratin, som sammen fungerer som et mirakelmiddel mod Frizz og tørt hår. Geléen er tilpasset alle hårtyper, og giver også et let til medium hold samt naturlig fylde. 


  • Sund pH-balance med PARK Styling Tsunami Bodymaker Saltvandsspray 

Vores Tsunami Bodymaker Saltvandsspray gendanner en sund pH-balance i dit hår. Hårets pH-balance udgør en stor forskel mellem tørt, kedeligt hår og sundt, skinnende hår. Denne saltvandsspray er rig på rosmarin-essenser, som fugtgiver, forynger og revitaliserer hårstråene og hovedbunden. Dette giver et naturligt look med mere volumen.


  • Rens håret igennem med PARK Styling Shampoo Lavender

Vores Shampoo Lavender er en effektiv shampoo der er særdeles velegnet til hår med tendens til at fedte. Den unikke formular renser håret grundigt igennem, og genopbygger samtidigt hovedbundens naturligt pH-balance. Alt dette resulterer i et mere levende udseende. Denne shampoo indeholder ekstrakter af Rosmarin, som har en antistatisk virkning. Håret efterlades silkeblødt og mere voluminøst.