Dansk

En stram hestehale eller en høj knold. Vil du sætte den perfekte frisure der holder fra morgen til aften? Vores nye stylingserie er udviklet helt specielt til dig, der er træt af utæmmeligt morgenhår og styling der aldrig holder hele dagen, men som utrætteligt søger videre efter opskriften på det perfekt stylede hår. Det skal være slut med middelmådige stylingprodukter, som ikke holder, hvad de lover. Vi har hos PARK skabt en helt unik serie med uundværlige stylingprodukter beregnet til alle hårtyper. Du kan her læse mere om de forskellige produkter og måske finde en, der passer lige præcis til dit behov.


PARK Paste

Vores paste er din nye yndlings stylingvoks. Den er baseret på økologiske og naturlige ingredienser og er velegnet til både langt og kort hår. PARK Paste giver et perfekt hold og en super flot struktur til håret - hele dagen. Fordel blot en passende mængde i håndfladerne og fordel den jævnt og ligeligt i fugtigt eller tørt hår. Vores paste er vandopløselig og kan derfor nemt vaskes ud igen.

PARK Paste kan købes HER


PARK Strong Hold Sustainable Design Gel

Denne gelé er ideel til dig, der ønsker markant hold men stadig gerne ser tekstur samt form i håret. Vores Design Gel lægger hårets skællag ned, så håret herved forbliver blankt og opretholder en anti-fugt barriere, der afhjælper frizz og kollaps ved udefrakommende fugt. Ved brug skal du fordele en passende mængde gelé i hænderne og herefter påføre den i dine hårrødder i håndklædetørt hår for optimalt volume. Ønsker du mere hold, kan geléen passende påføres i hårets længder. 

PARK Strong Hold Sustainable Design Gel kan købes HER


PARK Sustainable Matte Clay Strong Voks

Vores perfekte clay giver dig mulighed for ekstrem tekstur men med god bevægelse. Den giver et naturligt mat finish, og hvis der ønskes et mere blødt finish, er der rig mulighed for at tilrette stylingen med et stadigt godt og vedvarende hold. Fordel en passende mængde clay i hænderne og gnid produktet godt ud mellem håndfladerne inden den påføres jævnt i tørt hår.

PARK Sustainable Matte Clay Strong Voks kan købes HER


PARK Firm Hold Volumising Spray

Denne nye volumespray indeholder sericin, der måske er bedre kendt som silkeprotein. Dette medvirker til, at sprayen kan binde keratinet til håret, og den giver et beskyttende og styrkende lag til håret. Vores spray bidrager til ekstremt godt hold og en masse support og tekstur til håret, samt efterlader et naturligt mat finish. Denne spray har en vedvarende effekt og vil helt sikkert blive et must blandt dine daglige hårrutiner. Produktet sprayes i håndklædetørt hår efter behov, og håret føntørres herefter til den ønskede frisure.

PARK Firm Hold Volumising Spray kan købes HERVores nyeste skud på stammen er blandt andet nogle af de ovenstående produkter. De er helt eksklusive og unikke, og vi er sikre på, at du vil elske dem lige så meget som vi gør! De passer perfekt ind i morgenrutinen, hvis du ønsker mindre spildtid og mere effektivitet. Vores produkter er nemlig vedvarende - selv efter en lang dag på job vil du opleve, at dit stylede hår stadig sidder perfekt.