Dansk

Det bliver mørkere og mørkere for hver dag, der passerer forbi. Og dette efterår giver os måske endnu mere anledning end nogensinde før til at blive indenfor i varmen og forkæle os selv. Vi hos PARK vil gerne være med til at give dig det dejligste, hyggeligste efterår, og derfor får du her vores personlige guide til, hvordan du tænder et lys i denne mørke tid. 


Tænd stearinlys

Når mørket bryder frem, er noget af det bedste for at skabe efterårshygge indendørs stearinlys. Jo flere, jo bedre. Tænd lysene rundt omkring i dit hus og oplev, hvordan varmen breder sig. Falsk LED-stearinlys virker også rigtig godt til at skabe en hyggelig stemning. Du kan eventuelt prøve kræfter med vores DIY, hvor du kan forvandle dine brugte PARK-emballager til fine fyrfadslysestager.


Bagning

Der er intet bedre end duften af friskbagte kanelsnegle. Og hvis der er noget, der bare skriger efterår, så må det da være krydrede, varme kanelsnegle. Hvis du mangler noget at give dig til, kan du altid kaste dig over alverdens bageopskrifter og trylle med forskelligt bagværk - alt fra gulerodskage til speltboller. Du kan lave lige det du har lyst til og lade din kreativitet udfolde sig i pyntningen. Og man skal selvfølgelig altid smage på det man selv har bagt!


En god film

Efterårshygge er altså også lig med sofahygge. En masse tæpper, puder og eventuelt noget bagværk fra ovenstående, og så har du den perfekte filmaften. Og hvis du er omringet af stearinlys kan det altså ikke blive bedre. Sæt blot din yndlingsfilm på, og nyd varmen, mens det blæser udenfor. 


En lang gåtur

Selvom det danske vejr størstedelen af tiden ikke lægger op til udendørs aktiviteter henover efteråret og vinteren, er der altså noget smukt over en lang gåtur, hvis vejret viser sig fra sin gode side, og solen skinner. Hvis du bor i nærheden af skovområder, er det næsten helt magisk at bevæge sig gennem skoven, hvor bladene drysser ned fra træernes top og lægger sig som et tykt tæppe foran dine fødder. De farverige blade kan bare noget helt specielt. Derudover er en tur i den friske luft en fantastisk måde at genoplade de indre batterier. 


Spil et spil

Vi skal vænne os til at være indenfor igen, og det er den ideelle anledning til at samle familie eller venner til en omgang sjove spil rundt om spisebordet. På denne måde kan I hygge sammen og samtidigt få snakket  om alt mellem himmel og jord, mens I konkurrerer i eksempelvis et spil Partners eller Hint. Selvforkælelse

Efteråret byder ikke kun på indendørshygge. I takt med at årstiden skifter og det bliver koldt udenfor, bliver kroppen også påvirket. Du bliver måske nemmere syg og sløv eller oplever større træthed? Det er vigtigt at sætte tid af til at pleje dig selv, specielt gennem efteråret og vinteren, hvor det hele kan føles lidt sværere på grund af de lange, mørke dage. Tag et langt, varmt bad, brug gode produkter, forkæl din hud og dit hår, drik en kop te og få sovet ordentligt. Vores hårprodukter er skabt til din velvære og er perfekte til en hjemmelavet spa-dag, hvor du vil give dit hår den ultimative forkælelse. Det er vigtigt at pleje dit hår henover de kolde måneder, da kulden også kan have en udtørrende, krusende effekt på håret. Prøv for eksempel vores Argan X-treme serie, hvis du vil give dit hår ekstra fugt. Du kan altid finde et bredt udvalg af hårprodukter der passer til dit hår på vores hjemmeside.