Dansk

Oktober er lig med Halloween. Den amerikanske tradition har efterhånden vundet indpas i Danmark, og vi hos PARK elsker Halloween, og al den (u)hygge det indebærer. Til trods for at Halloween, ligesom alt andet, bliver anderledes i år, uden børn der tigger om slik ved dørene eller de helt store udklædningsfester, så skal du ikke snydes for vores allerbedste Halloween tips og tricks, til hvordan dit hår stadig kan styles helt perfekt til anledningen - som vi kalder det: BOOTHIFUL HAIR.


Tip 1: Dramatisk, voluminøst hår med vores Dry Volume Spray

  • Hvis du vil kreere et rigtigt Halloween-look, kan du ved hjælp af en kam eller børste toupere dit hår, så det fremstår mere uglet og stort, og kombineret med vores Dry Volume Spray kan du skabe et helt fantastisk look, som passer perfekt sammen med et hvilket som helst vildt kostume, hvis du vil gå all-in!

PARK Dry Volume Spray kan købes HER


Tip 2: Markant og vildt hår med vores Hairspray

  • Vil du derimod lave vilde håropsætninger med eksempelvis fletninger eller hestehale (eventuelt med touperet hår som ovenover), så er vores Hairspray det rette valg. Med et stærkt hold og naturlig glans, vil du kunne skabe et skarpt, markant og stilfuld look her til Halloween, som ville passe godt til et mere neddæmpet kostume. 

PARK Hairspray kan købes HER


Tip 3: Et sleek og perfekt hår med vores Sustainable Matte Clay Strong Voks

  • Er du til et endnu mere sleek look, med perfekt hold og uden de mindste uperfektheder? Så skal du bruge vores Sustainable Matte Clay Strong Voks til din opsætning. Du kan både vælge at trække dit pandehår tilbage og sætte det med voks, så du skaber et stramt, opsat look foran, med løst hår bagtil. Men du kan også lave en helt stram knold, høj som lav, og kombinere den med et Halloween accessory i form af et hårbånd eller -klemme. Dette look passer rigtig godt sammen med et sofistikeret kostume. 

PARK Sustainable Matte Clay Strong Voks kan købes HER


Tip 4: Prøv en ny hårfarve hos din lokale PARK-frisør

  • Kunne du tænke dig at eksperimentere med dit hår, og opnå et helt friskt look til Halloween? Så find din nærmeste PARK frisør, og prøv vores eksklusive PARK hårfarve. Sammen med din frisør finder I den bedste farve til dig, og håret får en utrolig glans. Dette er den perfekte transformation hvis du ønsker at se langvarige ændringer, og ikke blot en aftens opsætning.
Find din nærmeste PARK-frisør HER