VELKOMMEN TIL

BØRKOP

Vi er 6 friske frisører, der alle har samme mål. At lave lækkert hår, der passer til lige netop dig, din stil og dine behov.

Håret skal både være lækkert, når du forlader salonen, når du går på arbejde og når du nogle uger efter din klipning skal til fest. Vi lægger vægt på samarbejde, sammenhold og en god uformel stemning i salonerne. Både mellem os og overfor kunderne. Her skal være rart at være for alle. 

Vi prioriterer højt at have temadage, kurser mm. Både for at vi som personale har det godt med hinanden, og for at vi hele tiden udvikler os fagligt til glæde for kunderne. 

icon-calendar Book nu 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
KATRINE
INDEHAVER // TOP STYLIST
NICOLINE
MANAGER // TOP STYLIST
KRISTINA H
TOP STYLIST
LISA
TOP STYLIST
KRISTINA
TOP STYLIST
EMILIE
JUNIOR STYLIST
RIKKE
ADMINISTRATION
PARK By Passion

Vi lægger vægt på samarbejde, sammenhold og en god uformel stemning i salonerne. Både mellem os og overfor kunderne. Se priser og andet her

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

8.30 - 17.00

8.00 - 20.00

8.00 - 20.00

8.00 - 20.00

Fredag

Lørdag

Søndag

8.00 - 17.00

8.00 - 14.00

Lukket

Adresse

Søndergade 22

7080 Børkop

TEL: 60 60 81 90

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp til et produkt, kan du kontakte os.