VELKOMMEN TIL

NYBORG

Velkommen til vores frisørsalon! Vi er en gruppe dygtige frisører, der er dedikerede til at give dig den bedste oplevelse. Vi tror på en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde din tid hos os. Vi er ikke snobbede og ønsker at skabe en salonoplevelse, der er tilgængelig for alle. 

Vi er også stolte af vores bæredygtige tilgang til frisørbranchen. Som en del af en større frisørkæde, er vi engagerede i at reducere vores miljøpåvirkning. Vi returnerer pant fra vores produkter og bestræber os på at bruge bæredygtige materialer og teknikker i vores arbejde. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores salon og give dig den bedste frisøroplevelse, du kan få.

icon-calendar Book nu Group Priser 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
KATHRINE
INDEHAVER
ANJA
INDEHAVER
SUSANNE
STYLIST
MARIA
STYLIST
JASMIN
STYLIST
CHARLOTTE
ELEV
PARK By salon k

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores salon og give dig den bedste frisøroplevelse, du kan få.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Lukket

9.00 - 19.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.30

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.30

8.30 - 14.00

Lukket

Adresse

Strandvejen 6

5800 Nyborg

TEL: 65 31 11 00