VELKOMMEN TIL

NYKØBING SJÆLLAND

Vi er et team af stylister og en negletekniker, der gerne vil give vores kunder en oplevelse af at være i centrum, og hvor man kan mærke, at vi elsker at være kreative og tage på kurser, så vi kan blive ved med at udvikle os. ...I salonen er der altid en hyggelig og afslappet stemning, så vores kunder kan nyde et par timer med selvforkælelse. Den følelse af at blive mentalt fornyet og samtidigt få fornyet sit udseende, er lige præcis den følelse vi ønsker du tager med ud ad døren.

Den barnlige sjæl vil blive begejstret over at finde vores børnerum, hvor man kan blive klippet, mens der nydes en god børnefilm sammen med et glas saftevand.

Vi håber at se dig i salonen!

OBS: Vi har prisstigning fra d.1/4-23

icon-calendar Book nu Group Priser 150 Find os

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
PERNILLE
INDEHAVER
CAMILLA
STYLIST
METTE
STYLIST
KATRINE
STYLIST
BETINA
NEGLESTYLIST
AUGUSTA
ELEV
LYKKE
ELEV
OLIVIA
ELEV
PARK By retro

I salonen er der altid en hyggelig og afslappet stemning, så vores kunder kan nyde et par timer med selvforkælelse

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

8.00-18.00

8.00-17.30

8.00-18.00

8.00-17.30

Fredag

Lørdag

Søndag

8.00-18.00

Lukket

Lukket

Adresse

Brændergården 4 st.

4500 Nykøbing Sjælland

TEL: 59 91 16 38