Dansk
København K

PARK By Buch

BUCH er Bæredygtighed af de dygtigeste frisører i København. BUCH holder fokus på trends, mode og de nyeste teknikker. Om du har brug for klip, farve eller gode råd, kan vores erfarne stylister tilbyde en palet af kreative løsninger til dit hår. Vi har hos BUCH tænkt os at gøre dig skøn, skarp smuk og unik uanset hvem du er.

Har du brug for kort, grafisk, langt, stuktreret eller krøllet klip, så har vi den bedste løsning.

Åbningstider

Mandag 08.00 - 18.00
Tirsdag 08.00 - 18.00
Onsdag 08.00 - 18.00
Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 19.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Hos BUCH tror vi på din ide…Ingen jantelov her.. Om det er fade, grunge, beauty, skarpt, punk, pandehår, pagehår eller vintage, hvar end du har brug for inspiration og kreative tanker til, så vil vi samarbejde med dig hele vejen til hår kunsten opstår. Med gode råd, tillid, kvalitet og højt niveau kommer vi sammen i mål.

DYR eller BILLIG ? Har du ikke været i vores hyggelige og professionelle salon før, kan det måske synes dyrt. Men når du har….Høre vi ofte fra vores dejlige kunder at det er det absolut ikke. Vi tilbyder 3 pris niveau. Du vælger selv mellem stylist, keystylist eller topstylist….alle er på et fagligt højt niveau, det er erfaringen der er til forskel.

Vores team

Jesper Buch

Topstylist og Kreativ Chef

Wicki Buch

Topstylist og Daglig Chef

Rasmus Højfeldt

Topstylist

Pernille Bonomi

Keystylist

Tommy Taylor

Stylist - Mens Cut

Stella Reinholdt-Raabjerg

Keystylist

Kommer du fra Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg eller Christianshavn…er du i cykle, gå afstand til landemærket i indre by. Kommer du ude fra storkøbenhavn, eller provinsen, så ligger Nørreport station eller Kongens Nytorv lige om hjørnet. Med rundetårn som pejlemærke finder du os tæt på Kongens have.

Hos BUCH ser vi højt på jantelovens snævre bånd, vi ved hvad vi vil og tror på vores faglige ekspertise. Hvis vi ikke turde tro så voldsomt, kunne vi ikke sprænge grænserne for det mulige igen og igen. BUCH er i sandhed fagidioti på højeste niveau.

Vi glæder os til at se dig i stolen.