VELKOMMEN TIL

VEJEN

Park by Juhl’s i Vejen er et team af kompetente og dygtige frisører der udfører alle typer klip, permanent, styling, farvning og opsætninger. Vi har mange års erfaring og er løbende på kursus for at følge pulsen og trenden. ...Park by Juhl’s går ind for miljø og er derfor stolte over at være med i Park organisationen som startede i 2018.
Vi tilbyder dig høj service, vores motto er “hvis du ikke er tilfreds er vi det heller ikke” Hvis du har købt et af vores produkter som ikke svare til dine forventninger, bytter vi det med et smil.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores PARK.
Du kan se meget mere om vores behandlinger og hvad de omfatter, når du booker tid. Er du I tvivl om hvad du skal vælge? Ring, så finder vi ud af det sammen.

Vores klipninger er inkl. konsultation, vask og styling.

icon-calendar Book nu 150 Find os Group Priser

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
SUSANNE
INDEHAVER
PARK By juhl's

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores PARK.
Du kan se meget mere om vores behandlinger og hvad de omfatter, når du booker tid. Er du I tvivl om hvad du skal vælge? Ring, så finder vi ud af det sammen

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Lukket

9.00 - 17.30

9.00 - 17.30

13.00 - 22.00

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 15.00

Efter aftale

Lukket

Adresse

Østergade 26

6600 Vejen

TEL: 76 97 00 19