VELKOMMEN TIL

VEJLE

Velkommen til mit kreative univers.

Jeg startede i faget for snart 18 år siden og Frk. Filia har eksisteret i 11 år. Jeg har fået skabt et kreativ univers og et sted for hele familien. Jeg vil betegne mig selv som en ildsjæl og mit fokus og ønske, er at give dig en god oplevelse. Behagelig atmosfære og hyggelige omgivelser, er vigtig for mig. Jeg har skabt et sted, hvor der er plads til selvforkælelse og afslapning.
Personlig rådgivning og tid til hver enkel kunde, er en vigtig del af mit arbejde og på den måde, får vi sammen skabt et godt resultat.

icon-calendar Book nu 150 Find os Group Priser

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
KRISTINE
INDEHAVER
PARK By Frk. filia

Personlig rådgivning og tid til hver enkel kunde, er en vigtig del af mit arbejde og på den måde, får vi sammen skabt et godt resultat.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

10.00 - 17.00

9.30 - 19.00

9.30 - 20.00

9.30 - 20.00

Fredag

Lørdag

Søndag

9.30 - 20.00

8.30 - 14.00

Lukket

Adresse

Vestergade 6A

7100 Vejle

TEL: 75 85 40 44