Gaveideer til efterårets fester - PARK STYLING DK

Gaveideer til efterårets fester

Efter rigtig lang tid hvor corona har været en fast del af vores alle sammens hverdag, så virker det nu til at vi ser mod lysere tider, og at pandemien efterhånden spiller en lidt mindre markant rolle. Dette har også resulteret i at vi nu kan samles flere mennesker sammen, og derfor er der også mange af livets store (udskudte) begivenheder som bliver afholdt i disse efterårsmåneder, såsom bryllupper og konfirmationer. Her hos PARK er vi ellevilde over endelig at kunne fejre hinanden og kærligheden, hvorfor vi også her kommer med vores allerbedste bud på de perfekte gaver til konfirmanden, bruden - ja sågar gommen. Vores hårkit er nemlig ideelle som gaver, og de er udarbejdet med gode, nærende og naturlige produkter til enhver hårtype. 


Hårbund

Døjer du også med tør hovedbund og skæl? Vores hårbundskit modarbejder netop disse problemer. Dette kit indeholder vores Perilla Anti Dandruff shampoo og conditioner,  samt vores Mask Argan X-treme Repair.

Der bliver ydet pleje til hovedbunden ved hjælp af ingrediensen perilla, som renser håret og hovedbunden effektivt og skånsomt, så overskydende sebum bliver fjernet og dermed lindrer eventuelt bakterielle infektioner, så hovedbunden kommer tilbage i balance. Samtidig plejer vores Mask Argan X-treme Repair dehydreret og skadet hår, ved hjælp af vidunderingrediensen arganolie. Formularen på denne maske genopbygger skadet hår og plejer håret i dybden, ved at lukke hårets skællag, med skinnende og blankt hår som resultat. Dermed sagt er dette de ideelle produkter til ham eller hende som lider af hårbundsproblemer. Forkæl en, som du holder af! Køb vores hårbundskit HER.


Hårtab

Hvis du lider af hårtab eller hårfortynding, så er dette kit sammensat specielt til dig. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, at tabe unormale mængder hår, og vi har derfor udviklet vores Cypress Anti Hair Loss shampoo og conditioner til netop dette formål. 

Vores Cypress-serie øger blodcirkulationen i hovedbunden og forbedrer hårsækkenes evne til at absorbere de nødvendige næringsstoffer. Hårcellerne bliver rekonstrueret og forsynet med essentielle proteiner, hvilket genopbygger porøst hår og modvirker hårtab. Dit hår bliver efterladt stærkere, sundere og fyldt af liv.

Derudover indeholder kittet også vores Ylang Ylang hårkur. Denne kur er velegnet til farvet og/eller tørt hår. Masken tilføjer håret alt den nødvendige fugt, som dehydreret hår må mangle. Håret bliver genopbygget, og masken fremmer også regenereringen af nyt hår, hvorfor den er ideel til hårtab-kittet. Hårets skællag bliver nedlagt, hvilket gør dit hår blankt og skinnende, samtidig med at det fremmer hårets vitalitet og vedligeholder hårfarve.

Dette er det ideelle kit for ham eller hende der døjer med hårtab. Et problem som mange døjer med, men som vi altså bidrager med en løsning til! Køb vores hårtabskit HER.
Farvet

Har du farvet hår, vil du sandsynligvis opleve, at håret kræver endnu mere pleje end normalvis. Vores kit til farvet hår består af vores komplette Ylang Ylang serie, både i form af shampoo, conditioner og maske. Fordelene ved masken er allerede nævnt ovenfor, men ved at tilføje både shampoo og conditioner fra samme serie til din rutine, vil effekten blive endnu bedre for det farvede hår. Vores Ylang Ylang shampoo og conditioner eliminerer nemlig urenheder, og forsegler farven i håret. Håret bliver repareret, og farvens levetid forlænges, samtidig med at farven forhindres i at falme. Håret efterlades glansfuldt og fyldt af liv.

Ydermere består kittet også af vores Smooth and Colour Protector Leave-In Ylang Ylang, som er en farvebeskyttende og genopbyggende leave-in hårspray. Den lindrer dehydreret og ødelagt hår, og resultatet af denne spray er altså et silkeblødt og glansfuldt hår, som dufter himmelsk!

Dette kit er til alle der har farvet håret, og ønsker at yde ekstra pleje, for at vedligholde farven på bedst mulig vis. Vores kit til farvet hår kan købes HER.


Fint og fedtet

Vores hårkit til fint og fedtet hår består af vores Lavender shampoo og conditioner, samt endnu engang vores fantastiske Ylang Ylang maske.

Lavender serien er specielt egnet til dig med fint og/eller fedtet hår. Seriens unikke formular renser håret grundigt, i dybden, og genopbygger samtidig hårbundens naturlige balance, for derved at undgå opbygning af sebum som kan resultere i fedtet hår. Serien indeholder blandt andet fugtgivende ekstrakter fra rosmarin, som forynger hovedbunden og fungerer anti-statisk. Håret efterlades silkeblødt, og hvert enkelt hårstrå får tilegnet mere krop, hvilket giver mere volume og fylde.

Og selvom man ikke umiddelbart skulle tro det, så er det utroligt vigtigt for selv fedtet hår at vedligeholde en god hydrering af hovedbunden og håret. Derfor er Ylang Ylang masken endnu engang en del af vores kit, fordi den simpelthen bare er ideel for så mange hårtyper. Fedtet hovedbund kan nemlig også være et resultat af manglende fugt, og derfor en overproducering af sebum, hvorfor det er vigtigt at tilføre håret den nødvendige fugt - også til trods for at du døjer med fedtet hår.

Dette kit indeholder de helt rigtige ingredienser og produkter til at pleje til ham eller hende som døjer med fint og/eller fedtet hår. Kittet kan købes HER.


Blond

Vores hårkit til blond hår består af vores Lavender Violet Tone shampoo og conditioner, samt vores Ylang Ylang maske, der som nævnt tidligere egner sig til næsten alle håryper og -problemer.

Vores Lavender Violet Tone serie er en såkaldt Silver-serie, og består altså af en violet shampoo og conditioner, farvet af de naturlige lavendel farvestoffer, og kan altså fjerne uønskede, varme og gule toner i blond hår. Håret bliver efterladt med et køligere skær. Derudover bidrager indholdet af rosmarinolie til en dybderens af hovedbunden og hårrøder, så du vil opleve skinnende, glansfuldt og sundt hår efter vask. Tilføj dertil vores Ylang Ylang maske for at tilføje ekstraordinær fugt og pleje oveni, for at opnå det ideelle resultat. 

Så kender du en med smukt, blond hår? Så skal han eller hun helt klart forkæles med dette lækre kit til blond hår. Kittet kan købes HER.


Krøller

Vores hårkit til krøllet hår består af vores Rose shampoo og conditioner, samt Ylang Ylang masken.

Vores Rose serie er specielt udviklet og egnet til krøllet hår. Shampoo’en formår at rense håret skånsomt, samt i samspil med conditioner at hydrere de naturlige krøller og selvfølgelig også strukturbehandlet hår. De fugtgivende ingredienser som serien indeholder, såsom bulgarsk rose, bergamot essenser og ginko blad ekstrakt, penetrerer hårstråene i dybden, og forsegler skællaget ved at lægge en elastisk beskyttende hinde. Herefter vil det krøllede hår bliver efterladt fyldt med liv, og med en markant mere glansfuld elasticitet. Ydermere vil vores Ylang Ylang maske også egne sig godt til det krøllede hår, da dette kræver en stor fugtmætning og god pleje, hvorfor masken er et ideelt ekstra trin i din hårplejerutine. 

Dette kit er uundværligt for enhver mand som kvinde med krøller, der søger god, dybdegående og ren pleje. Krøllekittet kan købes HER.


Tørt og porøst 

Vores kit til tørt og porøst hår består af både shampoo, conditioner og maske fra vores Argan X-treme Repair serie. 

Hele serien er baseret på vidunderingrediensen arganolie, som bruges i utallige hårprodukter nu om dage grundet dens fantastiske evne til at gennemfugte tørt hår. Den velplejende serie er udviklet til at penetrere og pleje håret i dybden, samtidig med en skånsom gennemrensning af håret. Derudover yder serien effektiv beskyttelse mod solskader fra både UVA og UVB stråler. Serien virker genopbyggende på porøst hår, og fugter samtidigt dehydreret hår, med resultatet af mindre frizz og et mere glansfuldt look.

Kittet til tørt og porøst hår er ideelt til mange hårtyper, da du næsten aldrig kan gå galt i byen med fugtgivende hårprodukter. Køb kittet HER.


Til mænd

Vores kit til mænd består af vores Hair Recovery shampoo, Daily Conditioner med Argan Extrakt samt vores Paste. 

Shampoo’en i dette kit renser skånsomt håret, samtidig med at den afbalancerer hovedbunden og derved hindrer inflammation i hårsækkene. På denne måde modvirker den indgroede hår. Derudover fremmes regenereringen af håret, hvilket vil give håret mere tykkelse.

Den daglige conditioner er en perfekt makket til denne shampoo. Den beroliger nemlig hovedbunden med dens naturlige indhold af pebermynteolie. Dette medvirker også til en reducering af overproduktionen af sebum, som kan give fedtet hår. Perilla bladmynteolie, som også indeholder vitamin E, fugtgiver og nedlægger hårets skællag, så det efterlades blødt og lækkert.

Som prikken over i’et har vi selvfølgelig vores Paste med i dette kit. PARK Paste er en stylingvoks, som er økologisk og lavet udelukkende på naturlige ingredienser. Den er god til både kort og langt hår, og yder et perfekt hold samt en flot struktur til håret. Ydermere er den selvfølgelig vandopløselig, og kan derfor nemt vaskes ud. Det perfekte produkt til mandens hår når det skal gå hurtigt i hverdagen, men stadig sidde knivskarpt. 

Vores kit til mænd er en nytænkende, sjov og god gave til manden, der har alt. Og den kan købes lige HER.